Polityka prywatności

 

JAKIE DANE O PAŃSTWU ZBIERAMY?

DANE ZBIERANE AUTOMATYCZNIE

Podczas Państwa wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące wizyty, np. adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

DANE ZBIERANE, GDY KONTAKTUJĄ PAŃSTWO SIĘ Z NAMI

Gdy kontaktują się Państwo z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty e-mail, itp. przekazujecie nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres e-mail, itp.

W JAKI SPOSÓB WYKORZYSTUJEMY PAŃSTWA DANE?

W żadnym wypadku nie będziemy udostępniali, sprzedawali ani odstępowali danych zebranych o Państwu podmiotom trzecim.

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Państwem, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Państwa zapytanie.

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Państwa dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Państwa dane organom wymiaru sprawiedliwości.

W JAKI SPOSÓB BĘDZIEMY SIĘ Z PAŃSTWEM KONTAKTOWAĆ?

Mogą Państwo otrzymać od nas e-maile będące odpowiedzią na zapytanie z formularza kontaktowego. Możemy również kontaktować się z Państwem telefonicznie, jeżeli podaliście Państwo numer kontaktowy w formularzu.

W JAKI SPOSÓB MOŻECIE PAŃSTWO POINFORMOWAĆ NAS O ZMIANIE DANYCH?

Możecie Państwo w każdej chili dokonać korekty swoich danych kontaktując się z nami telefonicznie lub za pomocą formularza kontaktowego zawartego na naszej stronie.

WYKORZYSTANIE CIASTECZEK ("COOKIES")

Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Państwa przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Państwu wyświetlić. Pliki ciasteczek wykorzystywane są również do zbierania statystyk oglądalności strony przez firmę Google. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

W JAKI SPOSÓB ZABEZPIECZAMY PAŃSTWA DANE OSOBOWE?

Komunikacja między Państwa komputerem a naszym serwerem gdy zbieramy dane osobowe, nie jest szyfrowana, zatem istnieje niewielka możliwość przechwycenia danych przez osoby trzecie w trakcie wysyłania danych. Natomiast nasze bazy danych zabezpieczone są w należyty sposób przed wglądem osób trzecich.

ZMIANY NASZEJ POLITYKI PRYWATNOŚCI

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

KONTAKT

Firmy zbierająca dane: 

Core-Tel Polska sp. z o.o.
al. K.E.N 36 lok. 112B
02-797 Warszawa

Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043

W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt.

Core-Tel Polska sp. z o.o.
al. K.E.N 36 lok. 112B
02-797 Warszawa

NIP: 951-23-53-870
REGON: 146016858
KRS: 0000413555

Nordea Bank Polska S.A.
49 1440 1387 0000 0000 1424 1094
tel: 22 380 38 00 fax: 22 380 37 00

22.09.2017. Miłego dnia.
Pwd by Top 10 poker sites

Nasza strona wykorzystuje ciasteczka (cookies). Więcej na temat sposobu w jaki nasza strona wykorzystuje ciasteczka możesz przeczytać w polityce prywatności.